вторник, 3 юли 2012 г.

Уеб сериали: предизвикателства, чудовища и... боен дух (четвърта част)

Ако ви са харесали предложенията за гледане на интернет телевизия (част едно, две и три), погледнете и новите сериали по- долу.


Leap year | Високосна година
За проблемите на хората, замесени в стартъпите, които все повече изникват в технологичните центрове в САЩ. Освен ежедневните проблеми, тази група трябва да се справя с уволнения, бебета и какво ли още не. Нещата се усложняват с появата на мистериозен инвеститор, който предлага половин милион долара. Така започва състезанието между петимата предприемачи, някога добри колеги. А детективката от втори сезон, който дават в момента, е страхотна!


Malice | Малиса
С (не много) леко намигване към "Алиса в Страната на чудесата", този уеб сериал показва една по- тъмна реалност. Алис и семейството й се преместват в старата къща на баба, която се оказва средище на зли сили. В момента тече и кампания в подкрепа на сериала на платформата за финансиране на независими проекти Kickstarter.


Girl Parts | Момичешки роли
Като малко момиче Ашли е била обещаваща актриса, но днес трябва да се съобразява с нетърпим и леко странен шеф. Съквартирантките й са не по- малко щури. А когато решава, че трябва да се върне към занаята, всичко се заплита още повече.



Looks that Kill | Убийствен външен вид
От възпитаниците на арт училището в Калифорния, неслучайно този сериал започва с призрак и неразрешено убийство. Също като при датския принц "Хамлет". Засега има три епизода, но на канала има и други интересни клипчета. Вижте например What the Fairytale за тълкуванията и сравнения между оригиналните и съвременни варианти на приказките.


Enter the Dojo | Влезте в доджото
За майстор Кен всички други бойни изкуства са глупост. Супер весела комедия, изпълнена с много "проникновения" и абсурдни ситуации. Е, какво чакате? Влезте в доджото!


Ако ви харесва тази селекция, пишете ми с предложения, а и аз ще се постарая да намеря още. Весела седмица!

Няма коментари:

Публикуване на коментар