четвъртък, 14 юни 2012 г.

Уеб сериали: актьори, срещи и защо е по- добре да не си оставаш вкъщи (трета част)

Още уеб сериали, ако и вас ви обхваща нова мания.



Fresh Hell | Нов в Ада
Залязващ актьор се нанася в нова сграда, където среща всякакви персонажи. Макар и първият епизод да е леко скучен, нататък става по- интересно. По- нататък участва и симпатичният индиец Забу от Гилдията.



Legend of Neil | Легенда за Нийл
Пак ролеви игри и по- точно "Легендата за Зелда", една от най- популярните игри на Нинтендо. Но този път се намираме направо в играта. Сериалът е в топ 10 на най- гледаните уебизоди (май така се казва?) и може да се гледа на сайта му тук.



Jan | Джан
Стивън Мойер от "Истинска кръв" (True Blood) участва в този минисериал, написан специално за жени. Общото мнение е, че е ужасен, но не можеш да спреш да го гледаш. Моят съвет е да прескочите до епизод четири, където се срещаме с Ванеса, съквартирантката на Джан. В ролята е актрисата, която играе Джейн Бенет от The Lizzie Bennet Diaries- Лора Спенсър. Друга причина да гледаме канала (Wigs) е, че създателите му са успяли да убедят Алфред Молина и Дженифър Гарнър да се снимат в кратък филм, носещ също женско име Серена. А скоро се очаква и да започне сериал с Джулия Стайлс като Блу. Така че поздрави за това. 




12 Steps to Recovery | 12 стъпки до възстановяване
Актьор от Ню Йорк е зарязан и за да се отърси от отчаянието излиза на 12 срещи. Дамите с които се запознава варират от стряскащи до откровено луди.



8 Dates | 8 срещи
След като видяхме мъжката гледна точка, режисьорът Мат Ковал ни представя и другата страна чрез братовчедка си Ава. Макар и красива, тя има доста странности, но и партньорите й за среща не отстъпват по този критерии.




Е, мили читателю, с всяко издание списъкът става все по- безинтересен. Или може би така ми се струва. Но не и последния уеб сериал. Гледайте него, защото е страшно смешен. Ава с котките си и пантофките е голяма сладурана. Но не ме оставяте да гледам каквото и да е, а препоръчайте нещо!

Няма коментари:

Публикуване на коментар