събота, 9 юни 2012 г.

Уеб сериали: кой печели - доброто или лошото момче? (втора част)


Миналият път говорехме за уеб сериали. Ето и още няколко по- долу. Честно казано не знам кои харесвам повече. Надявам се да намерите своя по- долу. Приятно гледане!


Just A Nice Guy | Просто добро момче
Пак един от сериалите на семейство Уонг Фу, за които говорихме по- рано. Малко по- старичък, но все пак доста добър.



Away We Happened | Случихме се далеч
Последния и най- мащабен проект на Wong Fu е уеб сериал, при който зрителите решават какво ще се случи нататък. Все още имате време да се включите с предложение, а по- долу е и историята досега.





Dr. Horrible's Sing-Along Blog | Музикалният блог на доктор Ужасен
Легендарният Нийл Патрик Харис / Барни от "Как се запознах с майка ви" играе ролята на д-р Ужасен: архетипен злодей с усъвършенстван смях, който си пада по момичето от пералнята. Всичко това изразено в песен. Продуцент е Джос Уедън, известен от "Отмъстителите" (The Avengers). Не е за изпускане!





The Lizzie Bennet Diaries | Дневниците на Лизи Бенет
Накрая, по идея на Ханк Грийн от vlogbrothers, идват дневниците на Лизи Бенет, остроумната и независима героиня на Джейн Остин от "Гордост и предразсъдъци".  В тази модерна адаптация, Лизи е типичен студент по Масови комуникации, с купища дълг и две много различни, но любими сестри.





Squaresville | Квадратоград (?)
Мери Кейт Уайлс, която играе по- малката сестра на Лизи, участва и в този уеб сериал. Оригинална идея, забавни и трогателни моменти. Може би малко по- младежки, но със сигурност всеки може да познае себе си в определен момент от живота. Ако не за друго си заслужава да се гледа заради шести епизод, които би развеселил дори най- върлите фенове на каквито и да било сериали.





Това е засега. Ако имате предложения, моля оставете ми коментар.

Няма коментари:

Публикуване на коментар