сряда, 6 юни 2012 г.

Уеб сериали: мании, Касъл и... азиатци (първа част)

Напоследък гледам все по- малко телевизия и повече интернет сериали. Тези скъпоценности са доста трудни за намиране. Затова ви предлагам моите находки. Приятно гледане!



The Guild | Гилдията
"Гилдията" е уеб сериал, написан от Фелисия Дей, който донякъде й помага да превъзмогне пристрастеността си към онлайн ролевите игри (MMORPGs). Въпреки че се разказва за маниаци на тема игри, всеки може да се наслади на сериала, тъй като става въпрос по- скоро за взаимоотношения и как героите се справят с разните предизвикателства. А ако искате и да научите по- специфични термини, гледайте версията с бележки на първите четири сезона тук. Пети сезон тече в момента и може да видите Кевин Сорбо (от "Херкулес"), Найтън Филън (който играе симпатичния писател- полицейски консултант "Касъл") и други обичайни лица.
Ако енергичната червенокоска ви се струва позната, може да сте я гледали в последния сезон на "Свръхестествено" със страхотните братя Сам и Дийн. Освен това има собствен видеоблог, където всяка седмица учи ново умение и ни представя пет интересни неща из интернет.






Job Hunters | Ловци на работа
При лошите икономически условия, историята на тези кандидати за работа не е толкова далеч от реалността.



Frents | Приятели под наем
Този необичаен и своеобразен интернет сериал дава идеи за нова работа. Всеки епизод показва как приятелите помагат на нов клиент да приеме себе си и да бъде по- отворен към света.



Също вижте канала на Atomic wedgie, където има и други подобни, а може би и по- смахнати уеб сериали.


Home is Where the Hans Are | Домът е където са Хан
Сериалът е създаден експериментално с идеята да помогне на Wong Fu Production да пробият на телевизионния екран. За жалост не е завършен, но пак е забавно да се гледа.





Company Car | Фирмена кола
Милият Мани бива нает от тълпата на Wong Fu (отново) като асистент. Междувременно намира любовта и призванието си, все благодарение на фирмения автомобил... или може би не?





Както и да е. Ако сте изгледали всичко споменато ;), вижте и втора част.

Няма коментари:

Публикуване на коментар