четвъртък, 10 септември 2015 г.

Сериали по света: Теленовели в САЩ

Както вече при доста скорошни сериали от Колумбия примерно темите при продуцираните в Съединените щати са главно пари, престъпност, проституция и дрога.


Затова са изпълнени с безскупулни и хитри мъже, невинни жени, които се сблъскват с трудности като отглеждане на деца сами, емиграционните власти и проституцията.

Доста голяма част са снимани в сътрудничество с други страни, но в някои даже действието се развива в Лос Анджелис например.

Най- успешната щатска теленовела безспорно е "Господарят на небесата" с Рафаел Амая. Във вече повече от 500 епизода се разказва за амбициозен наркотрафикант от Мексико. Подобна е историята на героинята на Бланка Сото в „Госпожа Асеро“, която от домакиня се превръща в опасна наследница на наркоклан.

Други американски теленовели са „Чужди грехове“ с Лорена Рохас, „Сладка тайна“ с Карлос Понсе и Хенесис Родригес, „Осъдена“ с Габи Спаник и Маурисио Ислас, „Ева Луна“ с Гай Екер и Бланка Сото, „Двете лица на Ана“ с Ана Лайевска, „Призракът на Елена“ и „Лицето на другата“ с Елисабет Гутиерес, „Разбито сърце“ с Дана Гарсия, „Камериерката от Манхатън“ с Литци, „Кралицата на Юга“ с Кейт дел Кастийо, „Съседската къща“, „Лицето на отмъщението“, „Заложница на съдбата“ с Давид Сепеда, „Света дяволица“ и „Дявол с ангелско лице“ с Габи Еспино, „Марина“ със Сандра Ечеверия, „Мечтите са безплатни“ с Кариме Лосано, „Бедната Силвана“ с Марица Родригес и „Доня Сандовал“ с Арасели Арамбула.

2 коментара:

  1. Здравейте кьде сте забравили


    Теленовелата Аурора


    На Телемундо



    Брагодаря ви





    Лек ден

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте има много латино сериали




    Телевизия Евроком повтаряха много стари латино сериали



    Обаче


    Телевизия Евроком спряха да ги повтарят


    И не ги изльчиха целите



    Брагодаря ви


    Лек ден

    ОтговорИзтриване